Oldal kiválasztása

Domonyvölgyi esküvő

Egy esküvő megszervezése nem egyszerű. Rengeteg feladattal és kitartással jár, hogy minden tökéletes legyen. Ha emlékezetes esküvőt szeretnénk, a legjobb helyen járunk Domonyvölgyben.

Domony legcsodálatosabb látványossága a Domonyvölgyi-tó, amelynek partján kiépült egy modern és jól felszerelt strand is. A part tengeri hangulatot fog idézni bennünk. Domony utcáin is megéri szétnéznünk, ugyanis a barokk Ónody-kúria, a klasszicista Domonyi-villa  vagy a hagyományos kis házikók mind csodálatos hangulatot tudnak teremteni. Már az első látogatás után is vissza akarunk majd térni a nagy napra, erre az apró, de ugyanakkor gyönyörű helyre.

A Lázár Lovaspark a legmegfelelőbb választás, ha az esküvőnk helyszínét szeretnénk kiválasztani a környéken. Előnyös, hiszen közel van a fővároshoz, kocsival könnyen elérhető és mégis a természet lágy ölén, gyönyörű bárányfelhők alatt mondhatjuk ki a boldogító igent. A Lázár Lovaspark sok rendezvényt szokott lebonyolítani, így biztosak lehetünk, hogy profi csapattal lesz dolgunk.

Minden évszakban vállalnak esküvőket. Különböző stílusú termek közül választhatunk, ízlésünk és a násznép méretének megfelelően. 50-160 főig várják a vendégeket, de ha igény van rá, sátorral akár 400 főig is kibővíthetik a teret. Általánosságban tágas terek és festőien szép kilátás jellemzik a helyszínt. Választhatunk modern vagy kicsit rusztikusabb termet is, de akár dönthetünk a sátor mellett. Mindegyik helyszínük világos, sok fény szűrődik be a kifinomultan kidolgozott ablakokon.

A Lázár Lovasparkban megválaszthatjuk, hogy a szertartás kint vagy bent legyen. Ugyanakkor fontos az is, hogy a terem, vagy sátor, amit választunk, menjen a dekorációnkhoz, a benti házasságkötő termekben termekben gyönyörű fagerendák húzódnak végig a plafonon és fa ablakokat, illetve ajtókat találunk. Ha a kinti ceremóniát választjuk, gyönyörű boltív és egy kis templom is a rendelkezésünkre áll.

Manapság nagyon divatba jöttek a kültéri esküvők. Mi azt ajánljuk, akkor válasszunk sátrat, ha nem hidegben esküszünk, hiszen télen vagy ősszel egy sátor huzatos és hideg. Ha a sátor mellett döntünk, fontos, hogy milyen típusú és milyen színű sátrat választunk. Különböző alakú sátrak nagyon fel tudják dobni a dekorációt és a hangulatot is. Ha szeretnénk, hogy kellemesen lágy fény szűrődjön be a lagzink során, érdemes ablakos sátrat választani, vagy olyat, aminek csak teteje van. A teljesen fehér sátrak, ugyanis visszaverik a fényt. Illetve még akkor is célszerű ablakos sátrat választani, ha a látképpel is szeretnénk fokozni a dekorációnkat. Hangulatos lehet, ha látjuk a csillagokat vagy a végtelenbe nyúló zöld réteket.

Az alkalmazottak tapasztaltak a vendéglátás terén, finom ételek közül választhatunk és a pincérekben sem fogunk csalódni, nem csak profik, hanem udvariasak is. A park egész területén ingyenes wi-fit használhatnak a vendégek, illetve a parkoló száznál is több autót, vagy akár buszokat is képes befogadni. 

Számtalan programot kérhetünk az esküvő ideje alatt is. A teljesség igénye nélkül választhat a nappali vagy éjszakai lovasbemutató, folklórprogram, erdei kocsikázás, sztárfellépők, tűzijáték, lufi posta, limuzin, nosztalgia autók, rendőrmotoros felvezetés, sofőrszolgálat extra szolgáltatások közül is. Ha úgy érezzük, hogy a násznépünkben sok lesz a gyermek, akkor külön gyermekfelügyelet is a rendelkezésünkre áll. A területen megtalálható még játszótér, őshonos állatok simogatója, amiket megnézhetnek az udvarban, és istálló vagy múzeumlátogatás. Nem fogunk aggódni, és egész este a gyerekek után menni, hiszen ezek a lehetőségek közel vannak a lakodalom helyszínéhez.

Szálláslehetőséget a messziről érkező vendégeinknek a közelben találhatunk, de a Lovaspark alkalmazottai is szívesen ajánlanak megbízható helyeket. Információt kérni  egyébként is lehetőségünk van a portán, ami 0-24 fogadja a vendégeket.

A Lázár Lovasparkban saját esküvői fotóst is tudnak ajánlani, akiben nem fog csalódni, hiszen a gyönyörű helyszíneken tökéletes képeket lehet készíteni. Helyben elkészíthetőek a képek az ifjú párról az udvaron, hiszen hatalmas terekkel rendelkezik. Van lehetőségünk lovakkal, lovas kocsival vagy rusztikus hátér előtt állva fotózkodni. A ceremónia és a lakodalomról készült fényképek, illetve videók is nagy előnyből indulnak az átlag fotózásokhoz képest, hiszen gyönyörűek a helyszínek és az akusztika is kiváló.

lázár lovaspark
lázár lovaspark
lázár lovaspark
lázár lovaspark
lázár lovaspark